Skönhetsklinik

Välkommen till vår skönhetsklinik. Vårskönhetsklinik utför det mesta inom estetik och skönhet. Hos oss arbetar legitimerad personal som behandlar områdena botox, fillers och behandling av microtoxin och bodysculpting. Skönhetsklinikenspersonal utmärker sig för deras expertis och moderna metoder på behandlingar inom estetik.
Vår skönhetsklinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom områdena fillers Göteborg med ett utbud som matchar marknadspriser likt skönhetskliniker Stockholm och i andra städer https://gotaklinik.se.
Vi har som mål att du ska vara nöjd med ditt besök och debehandlingar som du gör hos oss. Vår skönhetsklinik gör allt för att bli ett förstahandsval för dig som vill välja en skönhetsklinik i Göteborg.EVA Estetik Klinik

Göta klinik
Om du söker på ”skönhetskliniker Göteborg” får du upp en mängd olika estetikkliniker i Göteborg som har fillers erbjudande, men som inte är certifierade. Hos oss får du kompetent och legitimerad behandlingspersonal som möter dina önskemål i linje med att ge dig de bästa fillers i Göteborg.
I vår fillerbehandling använder våra behandlare Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt på det behandlade området. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Förutom lätt irritation direkt efter en filler behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillers eller att kroppen skulle stöta bort syran som injiceras.
Vår skönhetsklinik har alltid en vision och mål att våra erfarna behandlare ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Vårt utbud innehåller fillers erbjudande på vår klinik inom de flesta områden och behandlar allt inom fillers käklinje, fillers haka, fillers näsa för att nämna några exempel. Vårt mål är att ge dig de bästa fillers Göteborg stads beautyclinics har att erbjuda.

Botoxpris
Vad kostar botox? Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox varierar priserna.
Bland utbudet har du möjlighet att göra botox kråksparkar, botoxögon eller botoxgummysmile för att nämna ett par av områdena som vi kan behandla.
En detaljerad offert ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan botoxbehandlingen. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du behöverha botox injicering, om du gjort botox förut eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin synpå vilken behandling med botox som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.

Botoxprocedur
Hälsodeklaration är det första du fyller i innan din behandling med botox. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att ta dig igenom behandlingen, kostnad och för att besvara om du har några frågor. Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort behandling med botox innan, så ska du känna dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska ge dig all information om din behandling.
När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdetsstorlek som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox effekt
När kommer effekten av botox? Slutresultat och själva effekten är från person till person beroende på hur mottaglig din hud och kropp är mot botoxinjektionen. {För att se full effekt av din botoxbehandling, så kan det ta ungefär 10 dagar innan du ser slutresultatet. Botoxbehandlingen varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och blir mer stärkt mer för varje behandling som du gör. Ju oftare du gör en behandling, så stärker du ditt behandlade område och det kommer att ge ett resultat som varar längre än vad exempelvis en enda injektion skulle göra.